BİTLİS / MERKEZ - Bitlis Halk Eğitimi Merkezi

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖNEMLİ DUYURU!!!

SINAV TARİHİ

Sınavlar, 1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

SINAV MERKEZLERİ

Sınav 81 ilde ve KKTC’de belirlenen e-Sınav Merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

e-SINAV RANDEVU TARİHLERİ

 Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı öğrenciler e - S ınava katılacakları e-Sınav salonlarını ve sınav oturumlarının randevularını 6 – 21 Mayıs 2024 tarihleri arasında öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile; Açık Öğretim Ortaokulu https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx internet adreslerinden giriş yaparak alacaktır.

KAYIY YENİLEME İŞLEMLERİ

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrencilerden; öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler 2023- 2024 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınavları için kayıt yenileme işlemlerini 19 Nisan 2024 tarihinden 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar yaptırabilecektir.

Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 01.05.2024 18:45 - Görüntülenme: 22